Vi laddar för Halloween

Hela den här veckan har varit lite upp och nervänd av olika anledningar, vi har haft besök från storstan, mina föräldrar som tagit över som våra personliga heminredare. Filippa har varit hemma sjuk, fast hon var nog inte så sjuk, det beror på vem man frågar men det blev en och en halv dag hemma för mig.

Nåväl, i dag är alla på jobbet och dagis, mapa som vi säger har nog snart kommit hem efter sina 38 mil i bilen och i kväll ser det ut som vanligt hemma igen. Nästan…många nytvättade fönster, nya lampor, nya växter, nya stolar, nytt bord, nya gardiner, ja, ni skulle bara veta vad som hinns med när mapa är på besök! I kväll ska jag bara gå runt och njuta av vårt skinande hus som fått sig en rejäl ansiktslyftning invändigt. Härligt!

I butiken har vi idag färdigställt den stora ”halloween överaskningen” vi har på lager till alla våra kunder och kundklubbsmedlemmar. Det blir Halloweenfest på Filippa’s Ridsport den 29 oktober..…..har du inte registrerat dig i kundklubben ännu? Skynda dig och gör det nu så missar du inte utskicket som alla medlemmar kommer att få inom kort!!!

Vi har i dag även fyra nya produkter till kampanjpris som du ser på startsidan under ”Veckans kampanj”, har du missat dem så ”backa tillbaka” och kolla in höstens varmaste jacka nu till kampanjpris! Själv har jag Kingslands dunjacka från 2007….men den är så varm och räddar mig varje morgon när det är dags för vindruteskrapning….jag kan inte svika denna favoritjacka det går bara inte.

Dags för mig att jobba på, ha en trevlig eftermiddag och kväll allihop, det ska jag!

pumpor

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentar