Grått och kallt i Falköping

Fy vilket väder ! Just nu regnar det här hos oss och det känns som en trist höstdag men det sägs att värmen är på ingång. Just som folk börjat köpa flugtäcken och flugpannband i butiken så tar regntäckena över på nytt. Regntäcken, fleecetröjor och vantar, kan vi slippa det snart!?

Nåt vi inte vill vara utan nu i regnet är våra nya Hampton II från LaCrosse, har nu även kommit i brunt men jag måste nog tycka att de lila är mina favoriter, vilken är din ?

lila

Kul med lite färg i regnet!

För alla er som klarar er med storlek 35 eller 36 i skor har vi ett fåtal par kvar av Alphaburly Sport stöveln för endast 399 kr, missa inte det, en jättefin stövel med material i högsta kvalité men som nu endast finns kvar i stl 35 & 36 alltså! Se stöveln här!

I morse när jag körde till butiken sa de på radion att redan i år har 49 personer blivit bitna av huggorm i Sverige mot förra året då det så här dags endast var 13 personer…..läbbiga ormar, kanske bra att man gillar gummistövlar !

Fler ”otäcka” saker så här års är ju gräset, grönt och fint blir det ute och alla hästar måste känna sig överlyckliga förutom de som lider av fång. Hemma har vi en liten minishettis som klarade sina 15 första år men för två somrar sen fick fång första gången men henne klarar vi faktiskt med munkorg / gräsreducerare på och givetvis inget kraftigt bete. I butiken har vi nu fått uppladdat med munkorgar som ligger kvar i pris som förra året och kan för många hästar vara en riktig livräddare.

wr

Gräsreducerare 199 kr

Hästen på bilden borde dock fått en storlek större! Botten är i gummi med ett hål så att hästarna både kan beta och dricka även om de får jobba lite mer för gräset.

Ha en fortsatt bra dag allihop och håll tummarna för att vi snart får se solen igen!namn

Etiketter: , , , ,

Lämna en kommentar