Mässdags för Filippas igen!

Så var det då dags för oss av börja packa för ponny SM som startar nu på torsdag, tyckte inte det var längesen vi kom hem från Falsterbo men veckorna går fort när man har roligt!!!

Dessvärre hade någon/några haft ”roligt” och gjort inbrott i lastbilen som står vid butiken i helgen, vilket ledde till krossad ruta, massor av glas men förhoppningsvis kan den lokala glasmästaren ha bilen i ordning till onsdag morgon så vi hinner nog ändå..tur vi bor nära Grevagården. Vi kommer nu att befinna oss på Grevagården 11-28 augusti och hoppas på sol och lagom varmt när vi ska få vara med om såväl ponny som häst SM samt en unghäst helg.

Kanske kommer det bli nåt liknande årets Falsterbo tält….

PRIVAT 213

Filippas i Falsterbo för 1 månad sen

…..ni som kommer får se ! Vi kommer ladda upp med bl a vattentäta vita ridbyxor, urfina Dralon täcken till superpris, massor av LaCrosse förstås och en riktigt märkesrea ! Välkomna till Grevagården 11-28 augusti !

Butiken i Falköping och på webben är förstås öppen som vanligt!

Trevlig kväll allihop!namn

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentar