Hur online ska man va !?

Under gårdagen tror jag det togs nytt rekord på telefonsamtal från nån typ av säljare och då var det inte säljare av produkter utan all världens olika tjänster. Gång på gång får jag höra varför just deras tidning, sajt, annons eller reklam tjänst är den bästa och gemensamt för alla är att de har rekord i unika besökare eller läsare och när man vänligt men bestämt äntligen får chansen att tacka nej låter en del så sura som man undrar om de missade att läsa sista raden i sitt manus att låta trevlig…

Jag tror inte jag överdriver om jag säger att jag skulle kunna lägga motsvarande en heltid på att hålla mig uppdaterad online och vara med överallt där jag ”borde”, men när ska man då göra de löpande arbetsuppgifterna och ta hand om sina kunder ? Ja ja det är väl den värld vi lever i och man får ju själv göra sina val och tro på att man väljer rätt.

Snart är januari över för den här gången (jag har aldrig gillat januari )och vi kommer in i februari som är en mäss månad för vår del och som vanligt ser jag fram emot att åka ner till Göteborg och Euro Horse. Väl där är det full fart i fem dagar och vips är man hemma igen men alltid har man en massa nytt med sig hem i bagaget i form av minnen, intryck och nya bekantskaper och förmodligen åtminstone en Schleich häst till dottern!

Som vanligt till Euro Horse är det ingen leverantör som hunnit leverera vårnyheter då det mesta droppar in under mars månad vilket gör att det i stället blir en mässa med erbjudande och i år är risken stor att det blir en gigantisk vinter rea då många butiker sitter på stora lager vinterprodukter efter avsaknaden av riktig vinter som i fjol, jag kan ha fel men jag tror inte det…Men då ska vi inte glömma att det blir ju en ny vinter senare i år så det är ett bra läge att fynda kläder, skor och täcken som kan vara bra att plocka fram när det åter står oktober – november i almanackan.

I dag hoppas jag telefonen håller sig lite lugnare än i går för jag har många saker på min att göra lista i dag så det är bara att sätta fart, ha en bra torsdag allihop och har du missat oss på Facebook så gilla oss där och få en rabattkod!!!

Etiketter: , ,

2 kommentarer till “Hur online ska man va !?”

  1. Anneli skriver:

    Hej! Ser inte ut som vi kommer till Gbg, får bli en annan gång…. Stor kram!

  2. filippas skriver:

    Hej! Förstår det, jag får försöka hålla dig uppdaterad medan vi är där !Kramar fr mig

Lämna en kommentar