Rolf Göran Bengtsson !

I dag behöver man kanske inte säga mycket mer än så ? Ni missade väl inte idrottsgalan i går när RGB och ridsporten tog hem Jerringpriset, det var ju hur spännande som helst…

Det osade av spänning både framför tvn och på facebook där det verkligen syns att man har många ”häst vänner”. Appropå facebook, gilla oss där så missar du inte det senaste, så mycket lättare och smidigare att uppdatera än bloggen! Jag vet att de är olika syften men jag som har varit en riktig motståndare till facebook måste erkänna att det är otroligt smidigt, skickar jag ett mail kan det ta timmar innan jag får svar men skickar jag ett meddelande på facebook har jag svar på nolltid – mycket smidigt att kommunicera med såväl vänner som kunder via facebook!!

Så här i mitten av januari tycker jag personligen att det är en evig väntan, samma visa varje år, en väntan på först EuroHorse i Göteborg men framförallt på våren. Ska vi nu inte få en riktig vinter med pulka åk och snöskottning kan vi lika gärna snabbspola till vår, sol och gröna gräsmattor. Därför ska jag förgylla denna gråa väntan med en helg i Stockholm, på fredag blir det Formex mässa, lördag shopping och söndag Swesport mässan där jag ska titta till min bror ”på jobbet” och även hälsa på LaCrosse. Ser verkligen fram emot en helg med familj och goda vänner och kommer förhoppningsvis hem på söndag kväll proppfull av inspiration och nya ideér !

Ha en fortsatt bra dag allihop, snart kommer våren!

 

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentar