Håll koll på oss på facebook !

Nu har det gått några dagar igen sen jag skrev och hjälp vad tiden går fort! Vad som i och för sig är bra är ju att det snart blir vår. När jag tittar ut på gatan utanför butiken ser jag hur det droppar och solen skiner, det ser ut att vara en underbar dag för att vara ute. Här i Falköping har vi sportlov denna vecka, och jag går faktiskt på sportlov from i morgon så jag hoppas jag får några dagar till som i dag. Jag vill vara ute!

En laddning vår nyheter från Pikeur kom i dag som jag ännu inte tagit tag i men jag gissar att det finns mycket snygga vårplagg där i. Täcken är det stora temat hos oss då vi fortfarande har rea och en del gobitar kvar men vi har också redan börjat sälja av Bucas nya härliga regntäcken i vårens vinfärger, Merlot och Riesling.

Några lediga dagar för mig nu alltså sen blir det att kavla upp ärmarna och packa för Göteborg under måndag och tisdag för på onsdag morgon nästa vecka åker vi till Euro Horse och bygger monter. Som vanligt checkar vi in på mässan och Gothia och ser inte dags ljus förrän på söndag kväll nästa gång…..galet men fantastiskt kul att träffa kollegor, kunder och bekanta igen som man bara träffar ute på mässorna. Mycket jobb men mycket kul på jobbet nästa vecka alltså!

Väl hemma efter mässan kommer mars och då kommer det bli en del förändringar i butiken, inget som ni webbkunder märker men snarare lite ändrade öppettider i den fysiska butiken i Falköping. Det bästa sättet att hålla koll på oss är via facebook eller i webbshoppen!

Ha en fortsatt bra vecka allihop, ta vara på varje solchans jag tror vi alla behöver lite vårsol just nu!

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentar