Vad passar bättre…….

…..än att ha roliga Tjejkvällar att se fram emot i höstmörkret och under november månad blir det full fart.

Vi startar med att delta som utställare på ”Lady kväll” hos Spångsjö Färg i Falköping den 13 november, än finns biljetter att få tag på, både hos oss i butiken och hos Spångsjö i Falköping. Flera olika företag kommer att samlas i deras butik i Falköping den här kvällen för shopping, mingel, mat och trevlig umgänge.

402

Veckan efter, på torsdag den 21 november har vi Tjejkväll här i butiken på Kungslena Kungsgård med advents- och jultema och kommer under kvällen erbjuda 20% rabatt på hela sortimentet, god mat, gott vin och ett bra tillfälle att fynda en julklapp ! Anmäler Dig gör du via mail eller sms till mig ! Se inbjudan avslutningsvis i detta inlägg.

tavla

Griffel tavla 69 kr i butiken i Kungslena !

Den 27 november blir det min tur att endast åka bort och gotta mig rent privat på Tjejkväll i favoritbutiken ”Hem Till Mig”……sååå roligt med tre Tjejkvällar tre veckor i rad :) Häng med Du också, vetja !

Fredag igen i dag och redan börjar höstlovet lida mot sitt slut, lika bra är väl det när veckan ändå har regnat och blåst bort…..hoppas vi kan få se solen snart igen. I butiken och på nätet har vi nu en pågående täckeskampanj och vad passar väl bättre i detta ruskväder, det känns bra att veta att hästarna som ändå ska ut i ur och skur slipper frysa eller bli blöta.

filippas-rea-tacken

 

Klarna julkampanj har dragit igång under veckan också så nu kan du som väljer att betala mot faktura vänta med att betala den ända till februari….läs mer här !

filippas-klarna

Förutom mer täcken väntar jag spänt på leveranser av ännu mer ”hästiga” inredningsdetaljer som kuddar, muggar, väskor, ljus mm mm i lantligt och hästigt tema…jag hoppas butiken blir proppfull lagom till Tjejkvällen den 21 november ! Massor med bra julklappstips alltså både till den som inte gillar hästar och till hästtjejen / killen som redan har sadelkammaren sprängfylld men som kanske behöver förgylla sitt hem….

Hoppas alla får en härlig helg trots vädret, många är kanske extra mycket lediga då vi nu har ”Alla helgons” helg – passa på att ta en tur ut till oss i Kungslena, vi har öppet som vanligt i morgon lördag kl.10-14  och missa nu inte att anmäla till vår Tjejkväll den 21 november….Välkomna !

namn

 

dorr

Hälsa dig själv välkommen hem med en tuff dörrmatta
från butiken i Kungslena, 189 kr.

 

Välkommen på Tjejkväll på Kungsgården i Kungslena

 

Torsdagen den 21 november kl.18-21

 

Ta med dina väninnor på en trevlig kväll med mingel, shopping och god mat i historisk miljö.

I butiken ger vi under kvällen 20% ”Tjejrabatt” på hela vårt sortiment av lantlig inredning, mode och tillbehör till Dig och Din häst !

Varför inte passa på att fynda några julklappar !

 

I köket serveras under kvällen en läcker matig Julsmörgås samt kaffe/glögg och hembakad julkaka från Mat & Sånt i Falköping.

Filippa’s Ridsport bjuder på vin, julöl alt. Julmust/mineralvatten till alla som äter kvällens meny.

Pris 85 kr/ person som Du betalar vid entrén till butiken.

Även denna kväll är din matbiljett en vinstchans i kvällens lotteri !

 

Bi & Bär Kungslena med Maria i spetsen finns på plats under kvällen med provsmakning och försäljning av sina lokalproducerade produkter.

 

Anmäl Er till Catherine via sms 070-725 17 18 eller maila info@filippasridsport.se senast den 15 nov så vet vi hur många vi blir som ska äta kvällens meny !

Varmt välkommen med Din anmälan till en trevlig kväll hos oss !

kl

 

 

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna en kommentar