Gott Nytt År!

Tänk, nu är 2015 redan slut. Vilket år det har varit! Det har hänt massor, både privat och arbetsmässigt. Vi har äntligen köpt en gård igen efter att ha hyrt ett ställe ”mellan gårdarna”. Det tog betydligt längre tid än vad vi tänkt men så bra det blev! Vi trivs jättebra trots avsaknaden av skog..

Det har dock inneburit massor, och då menar jag massor…. med jobb samtidigt som jag jobbat heltid plus lite mer och har totalt har nästan 2 timmars resväg varje dag. Då önskar man verkligen att dygnet hade fler timmar! Tur man gillar det man gör :) Och mitt i detta bestämmer jag mig för att ta över Filippas Ridsports webbutik.  ..Spännande! Nu har jag gått ner i tid i arbetet som nagelspecialist och jobbar mer och mer med Filippas.

I år har jag även blivit mormor för andra gången vilket är helt fantastiskt och om ca en vecka kommer tredje barn barnet. Tur man är ung ;P

Mina förhoppningar för nästa år är att det ska fortsätta bra med utvecklingen av webbshoppen, och att jag ska, (äntligen!) ska komma igång att rida och att få umgås med familjen och barnbarnen.

Är ni nöjda med detta år? Vad hoppas ni på inför nästa?

Jag hoppas ni alla får ett riktigt

Gott Nytt År!

Chatrin

 

IMG_2919

 

Lämna en kommentar